Jaunumi

5. – 12. klašu skolēniem, izmantojot skolēna e – karti, iespējams skolā norēķināties par pusdienām

Vecākiem ir iespēja iemaksāt pusdienām domātu naudu elektroniskajā maciņā (skolēna e – kartē), rezultātā skolēniem norēķinoties par pusdienām nav jāizmanto skaidra nauda.

Sistēmā paredzētas papildus priekšrocības, kā piemēram, katrai e – kartei var piešķirt PIN kodu, noteikt dienas limitu un bloķēt vai atbloķēt jebkurā laikā.

Norēķinu sistēmai var piereģistrēties www.skolas.rigaskarte.lv

Lasīt vairāk >>
 

Informācija

Norēķinu  kārtība par ēdināšanu:

SIA “Fristar”

Reģ.Nr.LV40003658252

Banka : A/S “Swedbank”

Konta Nr.LV96HABA0551040311295

Obligāti bankas pārskaitījumā komentāros uzrādīt:

·         Izglītības iestādes nosaukumu un klasi (Rīgas Centra humanitārā vidusskola - Kr. Barona iela - 97a,  vai  Tallinas iela - 57.

·        Skolēna vārdu un uzvārdu.

·        Norādīt apmaksāto dienu skaitu.

·        Ēdienreižu nosaukumu.

 

Ēdienkarte 1. - 4. klasēm (Kr. Barona 116)

Datums

Pusdienas

 

Ēdiena nosaukums

Iznāk., g

20.03.2017

Maltās gaļas zupa ar dārzeņiem un krējumu

Varīti makaroni ar sieru

Marinēti gurķi vai kabači

Karkadē dzēriens

Maize, Rudzu

200/4

 

130/25

35

150

20

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

27.644

Tauki, g

26,093

Ogļhidrāti, g

88.859

Enerģ. vērt., kcal

702

21.03.2017

Vistas zupa ar dārzeņiem

„Slinkie” kāpostu tīteņi ar gaļu un krējumu

Marinēti gurķi vai kabači

Dzēriens

Maize,Rudzu

Programma “Skolas auglis”

200

180/15

30

150

30

100

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

24,9

Tauki, g

25,6

Ogļhidrāti, g

100,8

Enerģ. vērt., kcal

733

22.03.2017

Veģetārā biešu zupa ar krējumu

Cīsiņi ( atb. MK not.172)

Varīti kartupeļi, piena mērce( kv.milti)

Skābētu kāpostu - burkānu salāti

Rabarberu - ābolu kompots

Maize,Rudzu

Programma “Skolas auglis”

200/4

50

150/30

50

150

35

100

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

23.216

Tauki, g

25.509

Ogļhidrāti, g

97.01

Enerģ. vērt., kcal

707

23.03.2017

Pupiņu zupa ar krējumu

Vistas šķiņķa kotlete ( olas;kv.maize ar vārītiem rīsiem un tomātu – krējuma  mērci ( kv.milti)

Ķīnas kāpostu salāti ar eļļu

Rudzu maize

Upeņu dzēriens

Programma “Skolas auglis”

200/4

60/13/40

 

 

40

30

150

100

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

24.384

Tauki, g

24.235

Ogļhidrāti, g

109.775

Enerģ. vērt., kcal

755

24.03.2017

Malta cūkgaļa saldā krējuma mērcē ( kv.milti)

Varīti kartupeļi

Burkānu salāti

Biezpiena- citronu masa ( sald.krēj.) ar sulas mērci

Dzēriens

Maize,Rudzu

80

150

50

50/100

 

100

35

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

27,7

Tauki, g

25,1

Ogļhidrāti, g

94,9

Enerģ. vērt., kcal

716

 

Ēdienkarte 1. - 4. klasēm (Kr. Barona 97A)

Datums

Pusdienas

 

Ēdiena nosaukums

Iznāk., g

20.03.2017

Maltās gaļas zupa ar dārzeņiem un krējumu

Varīti makaroni ar sieru

Marinēti gurķi vai kabači

Karkadē dzēriens

Maize, Rudzu

200/4

 

130/25

35

150

20

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

27.644

Tauki, g

26,093

Ogļhidrāti, g

88.859

Enerģ. vērt., kcal

702

21.03.2017

Vistas zupa ar dārzeņiem

„Slinkie” kāpostu tīteņi ar gaļu un krējumu

Svaigs tomāts

Dzēriens

Maize,Rudzu

 

200

180/15

 

30

150

30

 

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

24,9

Tauki, g

25,6

Ogļhidrāti, g

100,8

Enerģ. vērt., kcal

733

22.03.2017

Veģetārā biešu zupa ar krējumu

Cīsiņi ( atb. MK not.172)

Varīti kartupeļi, piena mērce( kv.milti)

Skābētu kāpostu - burkānu salāti

Rabarberu - ābolu kompots

Maize,Rudzu

 

200/5

50

150/30

 

50

150

35

 

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

23.216

Tauki, g

25.509

Ogļhidrāti, g

97.01

Enerģ. vērt., kcal

707

23.03.2017

Pupiņu zupa ar krējumu

Vistas šķiņķa kotlete ( olas;kv.maize ar vārītiem rīsiem un tomātu – krējuma  mērci ( kv.milti)

Ķīnas kāpostu salāti ar eļļu

Rudzu maize

Upeņu dzēriens

 

200/5

60/13/40

 

 

40

30

150

 

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

24.384

Tauki, g

24.235

Ogļhidrāti, g

109.775

Enerģ. vērt., kcal

755

24.03.2017

Boloņas mērce

Varīti kartupeļi

Vārītu biešu salāti

Biezpiena- citronu masa ( sald.krēj.)ar sulas mērci

Dzēriens

Maize,Rudzu

90

150

50

50/100

 

100

35

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

27,7

Tauki, g

25,1

Ogļhidrāti, g

94,9

Enerģ. vērt., kcal

716

 

Launags

Datums

Launags

 

Ēdiena nosaukums

Iznāk., g

20.03.2017

Biezpiensar krējumu

Karstmaize ar āboliem un kanēli ( krējums)

Tēja ar cukuru

40/25

 

40

200/10

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

15.95

Tauki, g

21.4

Ogļhidrāti, g

31.5

Enerģ. vērt., kcal

384

21.03.2017

Prosas biezputra ( piens;sviests) ar sviestu

Sviestmaizear šokolādes sviestu

Tēja arpienu un cukuru

200/5

 

20/20

 

200/5

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

13.1

Tauki, g

16,5

Ogļhidrāti, g

53.3

Enerģ. vērt., kcal

414

22.03.2017

Ābolu  pankūkas ( piens;kv.milti) ar ievārījumu un krējumu

Kakao ( piens)

Auglis 

120/10/10

 

 

200

50

 

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

7.09

Tauki, g

9.3

Ogļhidrāti, g

26.2

Enerģ. vērt., kcal

217

23.03.2017

Vārīti cepti kartupeļi ar dārzeņiem un olu

Rudzu maize

Tēja zāļu ar cukuru

140

 

15

200/3

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

7.20

Tauki, g

9.87

Ogļhidrāti, g

28.60

Enerģ. vērt., kcal

232

24.03.2017

Mannas biezputra ( piens;sviests)ar cukuru un kanēli

 

Tēja ar cukuru

200/9/1

 

 

 

200/5

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

7.0

Tauki, g

8.2

Ogļhidrāti, g

56.0

Enerģ. vērt., kcal

326

 

Ēdienkarte 5. - 12. klasēm

Datums

Pusdienas

 

Ēdiena nosaukums

Iznāk., g

20.03.2017

Maltās gaļas ( olas; selerija) zupa ar dārzeņiem un krējumu

Varīti makaroni ar sieru

Marinēti gurķi vai kabači

Karkadē dzēriens

Maize, Rudzu

250/5

 

150/30

35

180

40

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

32.868

Tauki, g

31.469

Ogļhidrāti, g

111.959

Enerģ. vērt., kcal

864

21.03.2017

Vistas zupa ar dārzeņiem

„Slinkie” kāpostu tīteņi ar gaļu un krējumu

Svaigs tomāts

Dzēriens

Maize,Rudzu

250

230/15

 

30

180

40

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

30,9

Tauki, g

33,2

Ogļhidrāti, g

105,6

Enerģ. vērt., kcal

845

22.03.2017

Veģetārā biešu zupa ar krējumu

Cīsiņi ( atb. MK not.172)

Varīti kartupeļi, piena mērce( kv.milti)

Skābētu kāpostu - burkānu salāti

Rabarberu - ābolu kompots

Maize,Rudzu

 

250/5

50

180/60

 

50

200

50

 

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

23.82

Tauki, g

28.175

Ogļhidrāti, g

111.668

Enerģ. vērt., kcal

876

23.03.2017

Pupiņu zupa ar krējumu

Vistas šķiņķa kotlete ( olas;kv.maize ar vārītiem rīsiem un tomātu-krējuma mērci( kv.milti)

Ķīnas kāpostu salāti ar eļļu

Rudzu maize

Upeņu dzēriens

 

250/5

60/150/50

 

 

40

40

180

 

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

28.140

Tauki, g

28.071

Ogļhidrāti, g

135.00

Enerģ. vērt., kcal

905

24.03.2017

Boloņas mērce

Varīti kartupeļi

Vārītu biešu salāti

Biezpiena- citronu masa ( sald.krēj.)ar sulas mērci

Dzēriens

Maize,Rudzu

90

180

50

50/120

 

100

35

 

 

Kopā

Olbaltumvielas, g

33,7

Tauki, g

31,1

Ogļhidrāti, g

113,9

Enerģ. vērt., kcal

870