Eiropas Prasmju nedēļa

No 16. – 20. oktobrim Rīgas Centra humanitārajā vidusskolā norisinājās Eiropas Prasmju nedēļa. Tās laikā skolēni apzinājās savas līdzšinēji iegūtās prasmes un tika mudināti tās aktīvi pilnveidot ar spēļu, prezentāciju un komandas darba palīdzību, lai kļūtu par konkurētspējīgiem indivīdiem darba tirgū.
Eiropas Parlamenta Skolu vēstnieku komandas dalībnieki kopumā apciemoja 6 klases gan sākumskolā, gan pamatskolā, gan vidusskolā.
Prasmju nedēļas ietvaros brīnišķīga iespēja tika piedāvāta arī 11.a un 11.b klases skolēniem, kuri 19. oktobrī tikās ar “Eleving Group” personāla vadītāju, kas jauniešus iepazīstināja ar procesiem, kurus ir svarīgi ievērot uzsākot darba meklējumus. Paldies Eiropas Parlamenta Vēstniekiem, skolotājiem un skolēniem par atsaucību!
Komentāri no skolotājiem un Eiropas Parlamenta vēstniekiem:
“Eiropas prasmju nedēļas ietvaros aizraujošu stundu 9.c klasei vadīja Eiropas Parlamenta Vēstnieku skolas dalībnieki. Jaunieši diskutēja par 21.gs. prasmēm, kas ir būtiskas konkurētspējai darba tirgū, un dažādās aktivitātēs varēja novērtēt un pilnveidot savas prasmes, ” saka sk.Iveta Šnepa.
“Ieguvu lielisku pieredzi stundu vadīšanā un interaktīva satura veidošanā! Bērni bija atsaucīgi un gatavi pilnā sparā darboties, tāpec ar viņiem bija viegli sadarboties.”
“Esmu pateicīga par iespēju aktīvi darboties ar skolēniem! Bija interesanti izgatavot materiālu stundai un redzēt, kā tas tiek pielietots praksē. Apzinājos katra skolēna individualitāti un prasmju saturu. Ceru, ka arī paši skolēni iegūtas prasmes pielietos tālākajā dzīvē.”
Comments are closed.