Uzdāvināsim skolai simbolu

RCHV Atbalsta biedrība un Valdis Zatlers aicina – uzdāvināsim skolai simbolu

Jau 2020.gadā Rīgas Centra humanitārā vidusskola atzīmēs savu 135 gadadienu. Skola tās absolventiem asociējas ar kastaņām, kuras aug pie tās ēkas, himnu, kurā apdziedātas kastaņas, kā arī skolas logo ar kastaņas lapu.

Lai pateiktos savai skolai un stiprinātu tās tradīcijas, Rīgas Centra humanitārās vidusskolas atbalsta biedrība (RCHV AB) ir iniciējusi projektu “Skolas simbols”, kura ietvaros top laikmetīgās mākslas objekts – bronzā veidots kastanis uz liela Latvijas laukakmens.

Mūsu skolas absolvents, bijušais Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers ir piekritis būt par šī projekta patronu. Skulptūras izveide ir uzticēta Latvijas Mākslas akadēmijas docentam, skulptoram Valtim Barkānam.

Pateicoties mūsu skolas absolventam Aināram Rutkēvičam un Radio SWH, projekta patrona Valda Zatlera uzruna būs dzirdama ēterā no š.g. 7. janvāra līdz 13.janvārim Radio SWH, Radio SWH Gold un Radio SWH Rock .

Rīgas Centra humanitārās vidusskolas absolventi tiek aicināti atbalstīt šī laikmetīgās mākslas objekta izveidi, kas bagātinās ne tikai skolas apkārtni, bet arī visas Rīgas pilsētvidi.

Vairāk informācijas par projektu: www.rchvab.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.